Alaplı Mesleki Eğitim Merkezi


Vizyon: Eğitim görenlere kalifiye eleman olarak çalışabilecek,girişimcilik potansiyellerini ortaya çıkararak çalıştırabilecek, üretebilecek nitelikte eğitim ve öğretim veren seçkin bir Mesleki Eğitim Merkezi olmak…

Misyon: Alaplı´nın sosyal, kültürel ve teknik olanaklarından yararlanarak; üstün nitelikli işçi ve işveren yetiştirmek, ülkemizdeki bilgi ve teknolojinin üretilmesine, yönetilmesine, kullanılmasına, yayılmasına katkıda bulunmak için buradayız.

Başarılar: Kuruluş yılımız 1990 dan beri yüzlerce kalfa,usta ve usta öğreticiye 3308 Sayılı Kanun çerçevesinde eğitim vermiş olup, dün olduğu gibi bugün de eğitimlerine aralıksız devam ederek , İlçemize topluma hizmet veren iş yeri sahibi usta ve kalifiye insan gücü kazandırmaktadır.

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ:08:15 DERS BİTİŞ SAATİ :16:55
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 3723782164

Belgegeçer - (372) 378 1644

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://alaplimesem.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mahallesi 4 Nolu Sokak No34 ALAPLI/ZONGULDAK

Öğretmen :10
Öğrenci :151
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :101
Öğretim Şekli :NORMAL-TAM GÜN TAM YIL

Yerleşim Yeri - COĞRAFYA İlçe 41/53 kuzey enlemi ile 31/25 doğu boylamında yer almaktadır. Genel olarak dağlık ve engebeli olan arazi iç kısımlarda doğru yükselirken, sahile yaklaştıkça alçalır. En büyük yükseltisi Aladağ, en yüksek tepesi 1637 metre ile Bacaklıyayla´dır. İlçede Karadeniz iklimi hüküm sürmekte, yazları serin, kışları ılık geçmektedir.

Adres - Merkez Mahallesi 4 Nolu Sokak No34 ALAPLI/ZONGULDAK

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ZONGULDAK İL MERKEZİNE UZAKLIK: 59km